5 motive pentru care voi vedea 300: Ascensiunea unui Imperiu

Artcole pretty

By

Maine are loc premiera filmului 300: Ascensiunea unui Imperiu. Tot maine voi vedea si eu acest film. Pelicula continua povestea din “300: Eroii de la Termopile”si are ca tema confruntarea dintre generalul grec Temistocle şi forţele invadatoare ale Persiei. Din distributia filmului fac parte Sullivan Stapleton în rolul lui Temistocle, Eva Green în rolul Artemisiei, Lena Headey ca regina spartana Gorgo sau David Wenham în rolul lui Dilios. Filmul a fost regizat de Noam Murro, după un scenariu scris de Zack Snyder şi Kurt Johnstad, bazat pe romanul grafic Xerxes, semnat de Frank Miller. Care sunt cele 5 motive pentru care voi vedea 300: Ascensiunea unui Imperiu chiar in ziua premierei?

 

1. Un abdomen cu patratele, doua abdomene cu patratele. Filmul este plin de tipi la bustul gol si cu 6 packs. De exemplu: chiar daca Lena Hadley este in prim-plan in imaginea de mai jos..nu ai cum sa nu observi acel abdomen.

300: Ascensiunea unui Imperiu 

2. Sullivan Stapleton joaca rolul lui Themistokles. Themistokles este jucat de Sullivan Stapleton. Probabil motivul suprem.

300-Ascensiunea-unui-Imperiu-2

 

3. Themistokles este unul din multii barbati din acest film.

300: Ascensiunea unui Imperiu

 

4. Filmul este definita cuvantului homoerotic. Cu toti am vazut prima parte…si totul e ok!

300: Ascensiunea unui Imperiu 

5. Din cauza acestei fotografii.

300-Ascensiunea-unui-Imperiu-5

 

 

Leave a Reply