7 motive sa dormi dezbracat

Artcole pretty

By

Somnul este unul din cele mai mari placeri ale vietii. Nu trebuie sa o zic eu caci fiecare stim cat de bine este. Un amanunt e foarte interesant: daca alegi sa dormi dezbracat, acest lucru ii poate aduce anumite beneficii prgansimului tau chiar si cand se odihneste.

Lisa Sheves, membru al National Sleep Foundation, a declarat cã se doarme mai bine fãrã haine si este foarte sãnãtos. Potrivit specialistului, in timpul somnului organismul revine la echilibru dupã o zi plinã de stres. tensiuni si temperaturi diferite. Prin urmare, dormitul cu pijamale confortabile întrerupe acest proces natural.

Barbat ce doarme dezbracat

7 motive pentru care sa dormi dezbracat

1. Arderea caloriilor. Dormit gol ajuta organismul sa arda calorii pentru cã atunci cand corpul ce se odihneste doreste sa se raceasca sunt eliminati  hormoni, iar acestia ajuta la pierderea in greutate. De asemenea, stimuleazã metabolismul si repararea pielie.

2. Starea de spirit. Dupã o zi grea, somnul fãrã haine ajuta la sentimentul de a fii în deplinã libertate.

3. Reduce bacterii. Aceastã practicã poate fi sãnãtoasa pentru a impeidica rãspândirea ciupercilor si bacterilor ce reusesc sa se inmulteasca in medii umede.

4. Te odihnesti mai bine. Renuntatul la haine inainte de culcare scade nivelul de stres si anxietate. Dacã nu te odihnesti bine, atunci cand vrei sa adormi, poti avea pofta de alimente bogate in calorii.

5. Mentine tineretea, Specialistii sugereazã cã dormitul cu o multime de haine pentru a mentine corpul cald nu permite eliberarea de melatonina si de hormon de crestere. Dacã corpul este tinut la temperaturi mai scãzute pe perioada somnului se regenerarea organismului. Efecte notabile apar si asupra pielii si parului.

6. Imbunatateste circulatia. Îmbrãcãmintea restrânge circulatia sangelui, deci dormitul dezbracat va da un sentiment de bunãstare organismului. Astfel, vei elimina aproape toata tensiunea acumulata in muschii corpului.

7. Contact sexual. Ultimul, dar nu cel din urma motiv. Daca dormi dezbracat alaturi de partener, te vei putea trezi cu o surpriza. Contactul la nivelul pielii dintre 2 persoane poate sa declanseze, pe neasteptate, multe partide de sex bun.

 

Leave a Reply