Adrian Mutu la bustul gol … din nou!

Artcole pretty

By

Am mai scris despre Adrian Mutu si pozele sale postate pe Instagram. La varsta de 35 de ani, sub contract cu clubul FC Petrolul Ploiesti, fara sa faca ceva cu adevarat notabil, Adi Mutu a ramas cu el, telefonul sau si cateva conturi pe retelele sociale.

Adrian Mutu la bustul gol

Pe langa pornirile narcisistice, acesta scrie un mesaj profund alaturi de poza sa. “Every good thing that happened in my life happened because something has changed..Everyone has gone trough something that has changed them in a way that could never go back to the person they once were…#AM”. Destul de adânc, nu-i asa?

 

Mesajul “inteligent”, filtrul alb-negru aplicat pozei, cat si faptul ca fotbalistul pare ca vrea sa isi atinga penisul cu mana, toate acestea pot inseamna ca Adrian Mutu divorteaza ori se plictiseste ori iubirea de sine nu miroase a bine.

 

Oricum ar fi, poza postatata de Adi Mutu pe contul sau personal de Facebook este foarte îndrăzneața. Nu cred ca are vreo însemnătate anume decat aceea ca oricine e liber sa faca orice. Mai putin treaba aia cu datul cu piciorul in minge si obtinerea unor rezultate care sa conteze.

 

 

Leave a Reply