Andrei Gheorghe dezbracat complet

Artcole pretty

By

Despre celebrul prezentator Andrei Gheorghe pot scrie multe. Nu stiu exact cati ani are de radio, probabil peste 20. Acesta a fost un personaj controversat inca de la inceput. El a facut pentru o vreme si televiziune, insa de curand a revenit la matinalul postului Pro FM. Acesta prezintă aceasta emisiunea radio alături de Greeg.

In timpul matinalului, intr-o discutia  pe tema homosexualitatii, Gheorghe s-a dus la următorul nivel. “Eu acum mã dezbrac sã vã arãt ca n-am nimic cu ei si sã mã simt mai confortabil. Si ca sã vã convingeti cã sunt gol, mã bat cu palmele pe burtã”.

Nu stiu exact contextul prin care Andrei Gheorghe a ajuns sa fie dezbracat complet in studioul Pro FM. Nici daca acesta a ajuns sa fie gol in fata microfonului si cu Greeg langa el. De altfel, nu stiu nici daca prezentatorul a fost sarcastic sau a vorbit serios cand a vrut ca prin gestul lui sa arate ca sprijina comunitatea gay. Dar he did it again!

Pe mine personal, Andrei Gheorghe m-a influentat de-a lungul anilor. Cateodata m-a socat, cateodata m-a amuzat. Dar mereu m-a facut sa gandesc mai aprig.

Leave a Reply