Andrei Stoica, probabil cel mai sexy barbat din Romania

Artcole pretty

By

In Romania sunt barbati frumosi. Ii vedem zilnic pe strada, la televizor prezentand emisiuni sau in diferite videoclipuri. Cu toate acestea, pentru mine personal, exista un mascul care iese in fata celorlalti: Andrei Stoica, probabil cel mai frumos barbat din Romania.

In varsta de 27 de ani, nascut pe 1 mai la Bucuresti, kickboxerul Andrei Stoica este, in prezent, campionul SUPERKOMBAT Super Cruiserweight. Compania internationala Glory World Series ( pe scurt: GLORY) l-a desemnat, incepand cu 10 noiembrie 2014, pe locul 4 mondial la categoria grea. Asadar, Andrei Stoica este probabil cel mai frumos barbat din Romania, cat si un talentat sportiv care duce numele Romaniei peste hotare, cu mandrie.

Andrei Stoica si-a inceput antrenamentele de la o varsta frageda practicand judo, iar, la varsta de 17 ani, el a trecut la wushu si la kickboxing, fiind antrenat de Cãtãlin Zmãrãndescu la CSA Steaua Bucuresti.

Atat Andrei Stoica, cat si fratele sau, Bogdan Stoica, practica kickboxing. Totodata, el are un baietel cu sotia sa, Andra, pe nume Albert, iar celebrul sportiv a aflat de curand ca urmeaza ca in familia lui sa mai apara inca un baietel.

Pe Andrei Stoica il putem urmari pe 22 noiembrie, la Palaiper Arena din Monza, alaturi de cei mai buni luptatori din Romania precum Catalin Morosanu sau Bogdan Stoica, in marea finala a circuitului Superkombat. In premiera in Italia, acest eveniment va strange peste 5000 de spectatori si va fii difuzat in peste 90 de tari.

Felicitari si iti tinem pumni pentru 22 noiembrie, Andrei Stoica!

Leave a Reply