Participa la maraton [101]

Artcole pretty

By

Totul consta in momentul cand ajungi la linia de finish. Acel moment este mult mai greu de descris si mult mai frumos de trait. Suna a gluma cand cineva iti spune sa participi la un maraton, insa, crede-ma, acest lucru nu este asa de greu de realizat precum suna.

Dedicati timpul pentru antrenament, nutritie si rezistenta și vei descoperi prestigiul și onoarea ce te aștepta la linia de sosire. Vei fi distrus, nu vei mai avea respirație, dar mintea ta va veni la viață și te vei simti ca un adevarat invingator. Acest sentiment trebuie trait macar o data de oricine.

Chiar daca nu esti interesat de maratoane, te provoc sa castigi o lupta cu propriul tau corp. Chiar daca nu vei termina primul, te provoc ca atunci cand nu vei mai putea sa continui sa nu renunti. Participa la un maraton. Testeaza-ti limitele.

 

Antrenamentul pentru maraton

Felicitări pentru decizia ta de a te instrui pentru primul tau maraton! Un program de antrenament este perfect pentru un alergător începător al cărui obiectiv este de a termina cursa de 42,2 kilometri. Pentru a începe acest program de antrenament pentru maraton, ar trebui să fii inceput un program de alergare cu cel puțin șase luni inainte. Participarea la maraton este un efort foarte mare, așa că este bine să te gândesti cu atenție la cum vei aborda aceasra problema. Va prezint tabelul de mai jos ca exemplu de antrenament pentru maraton. In 16 de saptamani vei fi un om nou.

antrenament pentru maraton km

Acest tabel este doar o referinta in ideea unui antrenament pentru maraton. Pe Internet vei putea gasi foarte multe articole pentru a-ti duce planul pana la capat.

 

Bucharest Half Maraton , 18 mai 2014

Antreneaza-te si participa la primul tau semi-maraton. Daca incepi de azi un plan de antrenament pentru maraton pe data de 18 nai vei putea sa ajungi la linia de finish si vei intelege despre ce am vorbit. Vorbesc despre o cursa de doar 21 de kilometri, insa important e sa participi chiar tu. Te poti inscrie la linkul de aici.

 

Acest articol face parte din seria de  101 lucruri pe care sa le faci inainte sa mori. Consulta lista completa. Chiar daca trăiești doar o dată, asta conteaza mai putin atunci când se pot realiza atât de multe lucruri într-o singură viață. 

Leave a Reply