Baiatul din fata blocului

Artcole pretty

By

Ne știm de foarte mult timp. Atâta de mult timp încât eram destul de mulți juliti de la prea mult jucat de Frunza. Era genul rebel: bea cu băieții, dădea muzica tare si deranja vecinii sau scuipa si fuma in scara blocului. Dar era genul de baiat care mereu glumea, se distra si nu scapa nicio ocazie pentru un misto bun.

Vremea trece, pietrele ramân, cu toții ne facem mari. Fiecare si-a vazut de viata lui cum a putut. O fata s-a mutat alături de soțul si copilul ei la mama dracului, alții s-au mutat, el s-a căsătorit.

Băiatul din fata blocului a rămas si in ziua de azi acolo. S-a căsătorit cu o gagica de pe scara cealaltă si au tras un copil împreuna. Cine suntem noi sa ne punem in calea fericirii?

imagesMultă gălăgie. Daca înainte zgomotul pe care il auzeau vecinii era de la muzica data la maxim, acum erau doar certuri dese, rele si foarte deranjante pentru cei din jur. Timpul a decis si in favoarea acestora si toate s-au oprit.

Baiatul din fata blocului si-a luat in serios rolul de tata, si-a luat băiatul de la grădiniță si a adus acasa cu masina soția de la munca. Barbat model.

Doar ca exista o diferența intre cel de ieri si cel de azi. Privirea. De la glumim pentru orice rahat, acum e doar tăcere. Si niște ochi tristi. Genul aia de ochi care iti sugerează un “salvează-ma sau omoară-ma”.

E un pic dureros sa vezi pe cineva apropiat trist. Si nu genul ala de trist ca a pierdut Steaua. Nu. Genul ala de trist care regreta totul si vrea un load game pentru vârsta de 20 de ani. Care nu e happy. Care suferă in tăcere caci alta cale de întoarcere nu mai are.

Si totul e mai rau atunci cand e privit dintr-o alta perspectiva. Băiatul din fata blocului o ardea in scara blocului cu alți smecheri, insa câteodată se distra doar cu un singur baiat. Si nu ma refer la fumat, scuipat si băut bere. Ma refer la jocurile de oameni mari. Alea cand iti dai hainele jos.

 

 

 

Leave a Reply