Barbatii care alapteaza

Artcole pretty

By

Cercetarile au aratat ca noile mame au sansa sa alega sa alapteaze atunci cand tatii le sustin. Cantitatea de lapte si atitudinea barbatului, acestia ar fi cei doi factori importanti ce influenteaza daca o femeie va alege sa alapteze sau nu. A aparut o noua camapanie provcatoare cu scopul de a inspira barbatii sa isi sprijine femeile. Motto-ul: “If I could, I Would.”

Indraznetul proiect Breastfeeding prezinta o serie de tati fara tricou ce isi tin copii precum o mama care alapteaza. Fotograful profesionist Hector Cruz a venit cu aceasta idee dupa ce sotia sa a nascut. Aceasta s-a chinuit cu noul bebe deoarece alaptarea ii provoca rani. Cruz a angajat un consultant de alaptare pentru a remedia aceasta problema. Fotograful a dorit ca prin proiectul sau sa creeze o conversatie despre rolul barbatului in vedera alapatarii.

Cruz a dorit ca prin acest proiect sa stranga bani pentru a pune un panou in orasul sau natal, insa feedback-ul comunitatii nu a incetat sa vina. Barbati din toata SUA l-au contactat sa fie fotografiati, iar acesta se gandeste acum sa porneasca o organizatie nonprofit de educare a barbatiilor in legatura cu alaparea,

Un barbat care isi alapteaza copilul

Leave a Reply