Barbatii nu au nevoie de indicatii

Artcole pretty

By

Exista tot felul de intrebari. De ce nu pot barbatii sa ceara indicatii atunci când s-au pierdut? De ce nu pot citi un manual de instruire atunci când ei nu stiu cum sã fac ceva? De ce nu pun mana pe o carte de auto-ajutor despre relații atunci când aceasta îi poate ajuta sã îmbunătățeasca relatiile lor? E simplu: pentru ca barbati. Va dau 3 motive pentru care barbatii se descurca de minune de sute de ani fara sa actioneze rational atunci cand nu stiu ceva.

Putere Barbatilor

  • Barbatii prefera sa invete din mers

Acesta este motivul pentru care baieti, în general, nu invata la fel de bine ca fetele la școala. Nimeni nu doreste sã stea si sã asculte cum turuie profersoara. Si cine ne poate blama? Baieti vor sa experimenteze si sã gãseascã soluții pentru ei insisi.Iar barbatii nu renunta usor la aceasta parte din ei.Prin urmare, dacã recunoasc ca m-am pierdut este ca si am fost înfrânt.Atata timp cat exista 3G si Google Maps, nu cred ca exista vreun motiv sa ma las batut atunci cand caut o strada sau o institutie. Fiindca pot!

 

  • Barbatii vor sa castige

Barbatii isi doresc victoria. Vrem sã fim eficace. Si toate acestea de unul singur dacã se poate. Asadar, oricand ni se va sugera o solutie care tie ti se pare logica… gresesti! Daca mergi impotriva firii noastre, o sa ai de pierdut.Evident, problema nu trebuie sa se se rezolve cu bataie sau cearta. De multe ori cand sunt intr-o astfel de situatie spun un “Multumesc mult!” care nu inseamna nimic. Sau poate ridic tonul. Totul depinde de persoana cu care ma conversez si de raportul in care ne aflam.

 

  • Barbatii vor sa fie puternici

Continuand ideea de mai sus, trebuie sa te gandesti de doua ori  atunci cand te contrazici cu un barbat. Nu ne place sa ni se spuna ce sa facem. Punct!

 

 

 

Leave a Reply