Ben Affleck complet dezbracat in Gone Girl

Artcole pretty

By

Gone Girl (2014) – Fata disparuta este un thriler cu Ben Affleck in rolul principal. Pelicula spune povestea lui Nick Dunn, sot fericit si implinit, a carei viata se schimba cu prilejul celei de-a cincea aniversare a casatoriei sale. Sotia sa, Amy (Rosamund Pike), dispare fara urma, iar acuzatiile se strang impotriva acestuia. Gone Girl este regizat de David Fincher cunoscut pentru filme ca Fight Club, Se7en sau The Curious Case of Benjamin Button.

ben-affleck-SEXYFilmul se prezinta ca fiind unul foarte interesant, iar primele impresii ale criticilor despre acesta sunt extrem de favorabile, in ciuda duratei lui: 145 de minute. Gone Girl a fost anuntat de ceva vreme, iar nivelul de asteptare al acestuia a crescut foarte mult in urma vreme. Pentru a adauga un pic de sare si piper in favoarea peliculei s-a vehiculat inclusiv faptul ca Ben Affleck va aparea complet dezbracat in acest film.

Legat de aceste zvonuri, Ben Affleck a fost cel care a clarificat situatia.”Penisul e acolo! E un penis in IMAX! Trebuie sa platesti 15 dolari ca sa il vezi.. arata mai bine in 3D” a declarat actorul cand a fost intrebat de reporteri daca informatia este adevarata sau nu.

Se pare ca Gone Girl este castigator! Pe langa un scenariu bun, un regizor celebru si un protagonist de renume, pelicula ne promite si penisul lui Ben Affleck in calitate IMAX! Gone Girl – Fata disparuta a avut premiera in Romania pe data de 3 octombrie asadar il putem viziona la cel mai apropiat multiplex…Este de neratat!

 

 

 

 

Leave a Reply