Cum arata Higuain, Messi sau Aguero in afara terenului?

Artcole pretty

By

Cel mai important meci al naţionalei din ultimii ani va fi cel de azi. Nationala de fotbal a Romaniei va juca astazi, 5 martie, un meci amical cu echipa Argentinei. Meciul va fi difuzat de Pro TV incepand cu orele 21:00. Printre jucătorii pe care Alejandro Sabella îi va aduce la Bucureşti se găsesc nume precum: Messi, Higuain, Aguero, Di Maria sau Lavezzi. Meciul României cu Argentina va avea parte probabil de un stadion plin. Pana aseara se vandusera 40.000 de bilete.

Argentina a deplasat la Bucuresti un lot format din nu mai putin de 26 de jucatori. Selectionerul Alejandro Sabella ar putea incepe cu urmatorul ”11”: Sergio Romero — Pablo Zabaleta, Ezequiel Garay, Federico Fernández, Marcos Rojo — Fernando Gago, Javier Mascherano, Angel Di María — Lionel Messi, Gonzalo Higuaín, Sergio Agüero.

Va propun sa cunoastem cativa jucatori ai Argentinei in afara terenului.

  • Gonzalo Higuain, pe numele complet Gonzalo Gerardo Higuaín, s-a nascut pe 10 decembrie 1987. Fotbalistul evoluează la clubulul Napoli, în Seria A, pe poziția de atacant. Poreclit El Pipita sau Pipa, Higuain a fost născut în Brest, Franța. El deține acum dublă cetatenie devenind argentinian in 2007. Higuain este cunoscut pentru viteza sa în ultima treime a terenului și capacitatea sa de a suta foarte puternic.

GONZALO HIGUAIN Londra

GONZALO HIGUAIN  pe terenGONZALO HIGUAIN la piscinaZambetul lui GONZALO HIGUAIN

  • Lionel Messi este un fotbalist argentinian ce joaca pentru clubul spaniol FC Barcelona si echipa nationala a Argentinei. Nascut pe 24 iunie 1987 in Rosario, Santa Fe, Argentina, Messi este capitanul echipei nationale de fotbal a tarii sale. In 2009, a castigat primul sãu Balon de Aur si a fost declarat de FIFA jucatorul anului. El este cotat ca fiind cel mai bun jucãtor din lume si este evaluat de catre unii comentator, antrenori si jucãtori ca cel mai mare fotbalist din toate timpurile. Messi este singurul jucator din istorie care a castigat de patru ori consecutiv Balonul de Aur.

 

  • Sergio Leonel “Kun” Aguero Del Castillo s-a nascut pe 2 iunie 1988 in Buenos Aires, Argentina. El joaca pe postul ca de atacant in Premier League pentru clubul Manchester City si pentru nationala tarii sale. La data de 05 iulie 2003, el a devenit cel mai tanar jucãtor care a debutat în Argentina in Primera Division. Astfel, el doboara recordul stabilit anterior de Diego Maradona în 1976. Fotbalistul argentinian joaca cu numele de Kun Aguero.

Sergio Kun Aguero la pietul gol Sergio Kun Aguero gatind Sergio Kun Aguero streching Sergio Kun Aguero si Benji Sergio Kun Aguero pe teren


  • Ezequiel Iván Lavezzi (nãscut la 03 mai 1985) este un fotbalist argentinian care joacã pentru Paris Saint-Germain si echipa nationala. El este cunoscut pentru ritmul sau si pentru abilitatea de a face dribling. Nascut in Villa Gobernador Gálvez, Argentina, talentul lui Ezequiel Lavezzi a fost recunoscut de la o varsta frageda, el jucand in echipa de tineret ale Rosario Central.

 

Ezequiel Lavezzi Ezequiel Lavezzi Ezequiel Lavezzi Ezequiel Lavezzi la bustul gol

Leave a Reply