Danny Cipriani la bustul gol

Artcole pretty

By

Sa incep cu inceputul! Cine este Danny Cipriani? Va spun eu: un barbat extrem de sexy! Insa el este cunoscut, mai ales, pentru performantele lui sportive. Nascut la 2 noiembrie 1987, Daniel Jerome Cipriani este un jucator englez de rugby care, in prezent, se afla la formatia Sale Sharks. Danny Cipriani a fost considerat o mare speranta a rugby-ului englez, in anul 2008, cand a debutat in nationala.

danny cipriani sexy bustul gol

Parintii lui Danny Cipriani s-au despartit imediat cum acesta s-a nascut. Tatal sau trinidadian s-a intors pe tinuturile natale, iar mama sa de origine engleza a fost sofer de taxi pentru a-si putea permite costurile facultatii pentru fiul sau. La Donhead, Danny a fost observat pentru veleitatile sale legate de rugby si a primit o bursa pentru performantele sale.

danny cipriani sexy rugby

In prezent,  Danny Cipriani se relaxeaza cu prietenii in Dubai. Unde este foarte cald si foarte frumos, iar el este sumar imbracat. Iar pozele din Dubai surprinse cu Danny arata genial. Rugbystul englez este foarte constient de modul in care arata. De curand, acesta a lansat o campanie de promovare a laptelui pentru compania a2 milk. Denumita “Welcome Back to Milk”, aceasta campanie il prezinta pe Danny Cipriani exact asa cum ii sta mai bine: cu putine haine pe el!

danny cipriani bustul gol sexy

danny cipriani sexy hot bustul gol

 

 

 

Leave a Reply