David Beckam la bustul gol pentru H&M

Artcole pretty

By

David Robert Joseph Beckham s-a nascut pe 2 mai 1972 in Londra, Anglia. El este un fost fotbalist profesionist englez care, în prezent, s-a retras din activitate. Beckham apare în Topul 100 FIFA al celor mai mari fotbaliști în viață. David Beckam este, de asemenea, o marcă publicitară globală.

David Beckam in chilotil pentru H&M

Nu pot sa imi stapanesc foarte bine fericirea, insa există o noua campanie H&M marca David Beckham. Fotografiat de Glen Luchford, acesta a pozat de la un costum de baie nou la pantaloni scurți. Iar rezultatul arata genial.

David Beckam la pieptul gol pentru H&M
Brandul sau de lenjerie intima “David Beckham pentru H&M” s-a bucurat de mare succes, iar acesta este al treilea an in colaborarea fotbalistului cu celebrul retailer suedez. Dupa mai multe colectii de lenjerie intima, David lanseaza acum prima colectie de costume de baie barbatesti. Modelele colectiei sunt structurate pe trei stiluri (boardshorts, swimshorts si trunks), care au fost reinterpretate intr-o maniera moderna. Colectia va fi lansata in magazinele H&M incepand cu 20 mai.

David Beckam la bustul gol pentru H&M

 

 

 

 

1 comentariu to David Beckam la bustul gol pentru H&M

    Leave a Reply