Echipa masculina de canotaj si homofobia

Artcole pretty

By

Echipa masculina de canotaj nu este homofoba. De fapt, echipa masculina de canotaj a Universității Warwick din Marea Britanie nu este absolut deloc împotriva persoanelor gay. Aceștia produc inca din 2009 un calendar de nuduri cu ajutorul căruia strâng bani în scopuri caritabile. In scurt timp, ei au realizat ca majoritatea persoanelor ce cumpărau acest calendar erau persoane gay. De atunci, echipa masculina de canotaj a Universității Warwick a ales sa directeze bani strânși înspre comunitatea LGBT.

 

De-a lungul anilor, vânzarea de calendare a adunat mai bine 300.000 de dolari si a ajuns acum in peste 77 tari. Vestea și mai buna: băieții au lansat si anul acesta un calendar pentru a lupta împotriva discriminării persoanelor gay.

Totodată, băieții din echipa au ajutat la înființarea unei asociații denumita Sport Allies ce ajuta persoanele tinere sa învingă homofobia ori le ofera suport atunci când exista un respect de sine scăzut.

Mai multe informații despre baieti sau despre cum va puteți comanda calendarul plin de nuduri masculine puteți afla dacă urmăriți acest link: http://www.warwickrowers.org.

Felicitări echipei masculina de canotaj a Universității Warwick din Marea Britanie!!!

Leave a Reply