Gerard Depardieu a fost prostituat gay

Artcole pretty

By

Gerard Depardieu si-a lansat de curand autobiografia si a socat o lume intreaga cu confesiuniile sale. Actorul in varsta de 66 de ani a scris cartea în colaborare cu Lionel Duroy. Devenit de curand cetatean rus, Depardieu a dezvãluit trecutul sãu socant si plin de probleme, inclusiv un stagiu în închisoare, precum si timpul sãu ca prostituat gay.

Gerard Depardieu a cunoscut culmiile succesului in urma peliculei Green Card unde a jucat alaturi Andie MacDowell in anul 1990. Confesiuniile actorului sunt pe cat de socante, pe atat de oneste. Provenind dintr-o familie saraca, acesta povesteste cum a ajuns sa prostituteze inca de la varsta de 10 ani. Stiind ca este placut de barbati, el a ales sa faca sex cu acestia in schimbul baniilor, iar unii dintre clientii acestuia au fost chiar batuti sau jefuiti.

Gerard Depardieu a fost prostituat gay

Acesta mai relateaza cum a ajuns la varsta de 16 ani sa stea trei saptamani in inchisoare dupa ce a fost prins furand o masina sau cum in anul 1968 a furat bani sau ceasuri in timpul protestelor anti-guvernamentale din Franta. Totodata, Gerard Depardieu admite ca a profanat morminte pentru a putea vinde apoi bijuteriile si pantofii oamenilor decedati. Carieria controverastului actor a inceput atunci cand un agent gay în cãutare de talente l-a descoperit si l-a trimis sã se înscrie la actorie plãtindu-i studiile în schimbul unor servicii sexuale.

Actorul francez Gerard Depardieu vorbeste în autobiografia sa intitulata “Ça s’est fait comme ça”  inclusiv despre prietenia sa cu Putin ori Hollande.

 

 

 

 

Leave a Reply