James Rodriguez la bustul gol

Artcole pretty

By

In aceasta vara, mijlocasul columbian James Rodriguez a plecat de la AS Monaco FC pentru a se alătura echipei de fotbal Real Madrid. Prezent si in echipa națională de fotbal a Columbiei, James Rodriguez calca pe urmele lui David Beckam si Cristiano Ronaldo. Si cand zic asta nu ma refer la performantele de pe teren, ci la prezentarea de lenjerie intima. Sportivul in varsta de 23 de ani a devenit unul din cei mai scumpi jucatori, transferul lui la celebra echipa spanioala ajungand pana la aproape 80 de milioane de euro.

Cat de scump sau nu este James Rodriguez va las pe voi sa decideți din pozele pe care acesta le-a facut pentru a-si promova noua linie de lenjerie intima J10 .

Daca doriti sa il vedeti pe James Rodriguez in actiune va pot spune ca astazi, 26 noiembrie, de la ora 21:45, Real Madrid evoluează în deplasare, pe terenul lui Basel, meciul fiind difuzat pe Digi Sport 1. În cazul unei victorii pe St. Jakobs Park, Real Madrid va ajunge la 15 succese la rând și va egala cea mai bună serie pozitivă din istoria clubului.

1 comentariu to James Rodriguez la bustul gol

  1. Linia de lenjerie intima mi se pare banala, conținutul acelei lenjerii îmi provoacă interes însă. Ceea ce ma duce cu gândul la următoarea întrebare: pozele de promovare a chiloților bărbătești cui sunt adresate? Un straight are nevoie de poza unui bărbat hot pentru a-și lua o pereche de chiloți sau, mai degrabă, pozele astea se adresează unui alt public țintă care-și va lua chiloții pentru a simți o legătură convențională cu James?

Leave a Reply