Jason Biggs dezbracat complet

Artcole pretty

By

Născut pe 21 mai 1978, Jason Biggs este un actor american pe care il cunoaștem din celebra serie de filme American Pie. In ianuarie 2008, el s-a logoditul cu Jenny Molen, colega sa de platou pentru filmul My Best Friend’s Girl. Cuplul locuiește în prezent în Los Angeles, California si au un fiu împreună, Sid Biggs.

Jason Biggs s-a gandit la o modalitate noua de a promova noua carte a sotiei sale, I Like You Just The Way I Am, si a postat pe contul sau de Twitter o poza in care apare dezbracat complet…acoperit doar cu noua carte a lui Jenny Molen, Poza a venit însoțită de un mesaj ce ne îndeamnă sa cumpăram cartea pentru ca Jason Biggs să-și poate permite achiziționare de haine. Glumind in continuare, totodata, Jason Biggs le-a promis fanilor sai in schimbul cumpararii cartii ca va renunta sa joaca in seria de filme American Pie. Jason-Biggs-dezbracat-complet

In prezent, il puteti urmari pe Jason Biggs in serialul de comedie Orange Is the New Black unde are un rol principal. Acest show tv o are in centru pe Piper Chapman (Taylor Schilling), o femeie bisexuala care locuiește in New York, care este condamnata la 15 luni de închisoare federalã pentru femei.

 

Leave a Reply