Joel Lambert in Romania

Artcole pretty

By

Fost militar Navy Seal, specializat în misiuni de supravieţuire şi evadare, Joel Lambert se afla in Romania pentru un proiect special. Astazi va sustine o conferinta, iar apoi se va lasa urmarit prin Bucuresti in cadrul unei competitii. Mai multe detalii pueti afla aici.

joel lambert

Prin acest demers, Joel Lambert isi promoveaza noua emisiune Manhunt care va fi premiera pe 2martie, de la orele 22.00.  Având la dispoziţie doar ceea ce poate duce într-un rucsac, Joel se întrece cu membri ai celor mai prestigioase trupe militare de elită şi echipe de urmărire din lume, încercând să reziste 48 de ore fără a fi prins.

Filmat în Statele Unite, Polonia, Africa de Sud, Filipine, Panama şi Coreea de Sud, fiecare episod îl urmăreşte pe Joel, care are un oarecare avans la momentul când pleacă dintr-un punct iniţial, prestabilit. Cum în joc sunt deopotrivă reputaţia lui şi mândria naţională a trupelor de elită care îl urmăresc, miza este extraordinar de ridicată. În mai puţin de două zile, Joel trebuie să ajungă într-un punct final al cursei – de asemenea prestabilit – fiindcă altfel riscă să fie prins. Pentru a supravieţui, el are la dispoziţie provizii minime, dar trebuie să-şi facă rost pe traseu, prin forţe proprii, de orice altceva îi mai trebuie.

Nu stiam de acest show, insa pe mine Discovery Romania m-a pacalit. Joel Lambert arata bestial. Daca nu ma credeti…aruncati un ochi pe pozele pe care le-am atasat mai jos. Eu stiu ce o sa fac duminica la 10pm. :))

[ Surse poza 1 2 3 4 5]

Leave a Reply