5 motive pentru care vreau sa “ramai cu mine” Aureliu Surulescu

Artcole pretty

By

Aureliu Surulescu este născut în 1979 la Bucureşti. El a plecat din România cativa ani buni si a lucrat ca model profesionist în toate marile capitale ale modei. Are in palamres foarte multe reclame TV, prezentări de modă, şedinţe foto şi video pentru nume internaţionale de modă. Timp de un an, el a fost asistentul Andreei Marin în cadrul emisiunii “Surprize, Surprize”. Eu pe Aureliu Suruluescu l-am cunoscut prin intermediul serialului “Ramai cu mine” produs si difuzat de HBO Romania. El joaca rolul lui David Damian. Asadar, care sunt motivele pentru care vreau sa “ramai cu mine” Aureliu Surulescu?

 

1. Aureliu este un tip carismatic. Nu este indoiala. Daca nu ma credeti atunci aruncati un ochi la poza de mai jos. Daca nu va face simtiti ceva, atunci ceva nu este ok.

aureliu surulescu 

2. Si pe langa faptul ca este carismatic, arata si foarte bine. Nu degeaba a fost model inainte sa fie actor. Aceasta poza la bustul gol spune multe.

aureliu surulescu la bustul gol

 

3. Acest tip carismatic si foarte atragator joaca intr-un serialul care nu va lua foarte multe premii sau ovatii. Absolut deloc. Insa Aureliu Surulescu reuseste sa isi faca jobul foarte bine pe platourile serialului “Ramai cu mine“.

aureliu-surulescu-in-ramai-cu-mine

 

4. Si de parca nu era totul de ajuns, cel mai bun prieten al lui Aureliu este Victor Slav. Ce iti mai e si cu oamenii frumosi…

aureliu surulescu si victor slav

 

5. Aureliu Surulescu este discret, modest si, mai ales, un tip care isi asuma masculinitatea. Puteti citi aici un interviu cu el si puteti trage voi concluziile. Plus ca la costum arata asa!

aureliu surulescu la costum

 

 

Leave a Reply