Nelson Mondialu’ este gay

Artcole pretty

By

Eram aproape sigur ca nu voi scrie niciodata nimic despre el. Nu cred ca mai are rost sa ii fac o prezentare lui Nelson Mondialu’. Acest mafiot 2.0 are un cont pe Youtube unde a postat un număr impresionant de videoclipuri cu el zicând sau făcând chestii. Ceea ce este amuzant, socant, interesant pana la un moment dat când sutele de minute de filmare nu se mai termina. Un fel de reality-show autentic romanesc.

nelson_mondialu_gay

Într-un filmuleț postat de Nelson Mondialu’, acesta vorbește de peripețiile lui într-o instituție care nu ii este deloc străină: închisoarea. Titlul pus de mine .. Nelson Mondialu’ e gay … e un pic exagerat. Mai corect este “Nelson Mondialu’ este bisexual”. Stand cu anii prin puscarie, acesta nu se dezice de la modul lui foarte sincer de a fii si vorbește sincer despre relațiile sexuale pe care le-a avut cu alti barbati.

„Eu n-am luat niciodata cu japca un barbat. Cine nu recunoaste ca a avut relatii cu un alt barbat… ala-n fata mea stii ce-i? Cum se zice la puscarie – a schimbat fesu’.” Acestea sunt doar cateva din declarațiile lui Nelson Mondialu’ care povestește, totodata, ca deținuților le era administrat ceai cu bromura pentru a le inhiba pornirile sexuale.

 

Asta cu ceaiul îmi suna foarte ciudat și ușor ilegal, chiar dacă vorbim despre niște oameni închiși pentru săvârșirea unor infracțiuni. Insa nu toti serveau aceasta licoare magica si aparea cheful de sex, problema pe care o rezolvau ca intre bărbați. Trebuie sa recunosc ca la capitolul franchețe,  Nelson Mondialu’ merita multe aplauze deoarece este destul de barbat incat sa recunoasca o chestie evidenta si cunoscuta de majoritatea.

 

 

 

1 comentariu to Nelson Mondialu’ este gay

    Leave a Reply