Nelson Oliveira la pieptul gol

Artcole pretty

By

Nelson Oliveira Miguel Castro (născut la 08 august 1991) este un fotbalist profesionist portughez, care joacă pentru Rennais FC împrumutat de la S.L. Benfica ca atacant. Născut în Barcelos, Oliveira si-a incheiat cariera de la tineret la SL Benfica. A ajuns la vârsta de 15 ani la Sporting de Braga. El si-a făcut debutul la prima echipa intr-un pre-sezon 2008-09 jucand un amical împotriva GD Estoril Praia.

Nelson Oliveira la balon

Nelson Olivieira in masina

In ianuarie 2010, Nelson Oliveira isi incepe cariera profesionala, fiind împrumutat până în iunie la Rio Ave FC. In primul său joc, din data de 7 februarie, el a jucat ultimele 10 minute inregistrand o victorie cu 2-0 acasă împotriva Leixões SC. La data de 14 octombrie 2011, portughezul debuteaza oficial pentru Benfica, jucând 45 minute într-o victorie de 2-0  în deplasare împotriva Portimonense SC pentru Cupa portugheza. 

La data de 26 iulie 2013. Nelson Oliveira a fost împrumutat la clubul Stade Rennais FC. El a marcat primul său gol în doar al doilea meci in care a jucat, insa jocul s-a terminat 1-2 pentru cei de la OGC Nice. Dupa un inceput uimitor de sezon, cu șapte goluri în unsprezece meciuri, forma lui Nelson Oliveira a scăzut brusc.Cu sosirea lui Ola Toivonen, el a inceput sa isi piarda locul din primul unsprezece in favoarea internaționalului suedez .

Leave a Reply