Novak Djokovic la bustul gol

Artcole pretty

By

Nu am mai scris de ceva timp. Suntem in 2015, am o groaza de idei pentru barbatelul.com, dar toate vor veni la timpul lor. Si o alta veste buna: numarul cititorilor a crescut substantial in ultima vreme ceea ce ma bucura extrem de mult. Ramaneti pe fir si veti avea parte de o groaza de surprize foarte misto.

Revenind la ale noastre…Astazi toata lumea urmareste toate partidele de tenis difuzate la tv. Ca e vorba de Simona Halep sau de Novak Djokovic ori Nadal, toata lumea are un favorit in aceste competitii sportive. Totul din jurul acestui sport a devenit o adevarata isterie.

Eu nu sunt un mare fan al tenisului, insa trebuie sa recunosc ca am urmarit finala Australian Open, din curiozitate. Si a fost un meci pe cinste, iar finalul acestuia a fost memorabil deoarece Novak a ramas la bustul gol. Chiar daca nu este chiar genul meu de barbat … trebuie sa recunosc ca are un corp de invidiat.

Novak Djokovici este castigatorul primul turneu de Grand Slam al anului, cat si castigatorul trofeului cu numarul cinci al competitiei Australian Open. Numarul 1 ATP a avut parte de un meci de cinste impotriva adversarului sau, Andy Murray, primele doua seturi fiind decise la tie-break. Iar finalul meciului l-a facut pe cel mai bine cotat jucator de tenis din lume sa renunte la tricou.

 

Novak Djokovici are 27 de ani, este din Belgrad, Serbia si are o inaltime de 1,88m. El a castigat, in total, 8 turnee de Grand Slam si are la activ mai multe recorduri mondiale. Pe langa performantele sportive, fiind un tip extrovertit si extrem de amuzant, jucatorul sarb a avut o groaza de aparitii in diferite show-uri prezentate de Jimmy Fallon, Jay Leno sau Conan O’Brien, sau a jucat in filmul The Expendables 2 unde s-a interpretat pe sine. Tototdata, el este prezent si in videoclipul pentru piesa Hello al lui Martin Solveig.

 


Aboneaza-te la newsletter

Leave a Reply