Penisul lui Adrian Mutu

Artcole pretty

By

Oarecum eu l-am cerut. Este vorba despre penisul lui Adrian Mutu. Scriind cateva articole despre acest fotbalist argesean, am facut in asa fel incat cei ce cauta informatii despre el sa ajunga in acest colt de Internet. Ce informatii se cauta despre Adrian Mutu? Ei bine, nu e vorba despre personalitatea sa sau despre performantele sportive, ci despre penisul lui Adrian Mutu. Un numar de persoane a aterizat pe acest blog cautand aceasta informatie si, din pacate, nu au gasit-o. Si cand exista cerere, exista si oferta…si m-am gandit sa scriu totul despre penisul lui Adi Mutu.

  • 10 decembrie 2008. Cei de la Libertatea sesiseaza intr-un articol faptul ca Adi Mutu are cu ce. Ei au făcut niște capturi din meciul acestuia de la meciul cu Torino in care ne este prezentat bulge-ul lui Adrian Mutu. Se poate observa din imaginea de mai jos ca fotbalistul are cel putin o “piesa” interesanta.

  • 22 decembrie 2010. Ioana Popescu este un fel de ziarista, prezentatoare si dama de companie pentru fotbaliștii romani. Aceasta povesteste in detaliu despre cum a facut sex cu Mutu si cum i-a gustat sperma dulce. Pe langa multe detalii de romane erotice ieftine, Ioana Popescu aduce noi informatii despre penisul lui Adrian Mutu: are cam 20 de centimetri si are o forma frumoasa. Acesta , pe langa ca este dotat, este foarte bun la pat.
  • 02 octombrie 2012. Aceeasi Ioana Popescu apara romanii despre care s-a spus ca ar avea cea mai mica lungime medie a penisului in erectie din Europa. Dupa doi ani de zile, penisul lui Adrian Mutu ajunge la 24 de centimetri.

 

Concluzia? Desi avem niste capturi de bulge si doua declaratii asemanatoare facute de aceeasi persoana, penisul lui Adrian Mutu sta bine, chiar foarte bine. Daca sunt sau nu 24 de cm, putem spune macar ca penisul lui Adrian Mutu are in jur de 20 de centimetri si este peste medie.

Leave a Reply