Ricky Martin la bustul gol, doar in boxeri

Artcole pretty

By

Ricky Martin nu mai are nevoie de o prezentare speciala. Enrique Martín Morales s-a nascut pe 24 decembrie 1971 in San Juan, Puerto Rico si a fost mult timp idolul femeilor singure/iubitoare de latino. Premiat cu Grammy si cu vanzari de peste 55 de milioane de albume in toata lumea, Ricky Martin socheaza in martie 2010 cand recunoaste ca este homosexual.

De atunci si pana acum, cantaretul portorican nu s-a sfiit deloc nici sa se afiseze alaturi de iubitul sau si nici sa lupte pentru drepturile gay. Totodata, faptul ca e out and proud a facut sa avem parte de mai mult Ricky. Este cazul si ultimelor poze aparute cu acesta. În vârstã de 42 de ani, Ricky Martin a aparut la balconul hotelului din Rio de Janeiro la bustul gol si doar in boxeri.

Ricky Martin doar in boxeri

Purtând doar niste boxeri in dungi, Ricky Martin si-a etalat corpul musculos si tatuajele în timp ce se bucura de panorama din Brazilia. Vedeta avea o barbã sexy si pãrul usor dezordonat în timp ce a privit în depãrtare de la balconul hotelului sau. Dupa cateva minute de relaxare, acesta s-a intors in camera de hotel.

Ricky Martin la bustul gol Ricky Martin la pieptul gol

 

Leave a Reply