Selfie cu barbati in timpul semimaratonului

Artcole pretty

By

Suna un pic ciudat, dar pentru mulți alergători 21 de kilometri pot fi o sarcină boring. La semi-maraton, plictiseala de multe ori se stabileste în jurul kilometrului 10 sau 11. Pentru restul cursei, alergătorii fac tot posibilul pentru a se abtine de la calculul distantei pana la linia de sosire si lupta sa treaca peste sentimentul de anosteala. Desi este o lupta grea cu propria ta persoana, sa alergi atat de multi kilometri este obositor atat pentru corp, cat si mental.

Selfie cu Barbati la Maraton

Eu, de obicei, ascult muzica foarte tare si foarte variata ca sa imi mentin atentia sporita asupra cursei. Totusi, o americana a gasit o modalitate inedita de a trece peste acest hop. Kelly Roberts din Brooklyn s-a distrat prin realizarea de selfies cu baieti sexy si postarea lor în contul ei Instagram.  Si toate acestea in timp ce ea a alergat la NYC Half-Marathon din data 16 martie.

Selfie cu Barbati

Inainte de inceperea cursei, Kelly a observat un tip dragut in spatele ei. S-a pozat cu el si a decis sa gaseasca unul pentru fiecare mila parcursa. A ales repede hashtag-ul #hottguysofthenychalf si s-a pus pe alergat. Rezultatul: 13 poze originale toate postate pe contul sau de Instagram. Poti inclina ca demersul lui Kelly a incetinit-o pe timpul cursei. Aceasta a declarat ca a fost cea de-a doua cea mai rapida cursa a sa, prima fiind la o diferenta de doar 20 de secunde. In cele din urma, se pare ca micul joc a ajutat-o pe alergatoare.

Selfie Maraton cu Barbati

Parerile despre ce a facut americana sunt impartite. Pe langa textele sale amuzante si pe langa fetele funny pe care le-a facut in selfie-uri … trebuie sa recunoastem ca avem parte de obiectivizarea barbatilor. Si asta din partea unei femei. Eu, unul, mi-am facut un mic hobby din asta … si pot sa fiu doar subiectiv in ceea ce priveste actiunile tipei. Asa ca va intreb pe voi…

 

Voi ce parere aveti de demersul lui Kelly Roberts? Amuzant sau scarbos?

 

 

 

Leave a Reply