Tendintele modei de primavara pentru barbati: albastru

Artcole pretty

By

Din cele patru anotimpuri, imbracamintea pentru primavara poate reprezenta cea mai mare provocare pentru dulapul unui barbat. De ce? Varã avem pantaloni scurti sau tricouri polo, toamna avem un pardesiu frumos, iar iarna tweeds sau lâna. Dacã sunteti un trendsetter gata sã sarã în fatã cu printuri inspirate si o paletã de culori proaspete sau sunteti un traditionalist în cãutarea de a actualiza look-ul clasic pentru sezon, tendintele modei de primavara pentru barbati de mai jos sigur va vor interesa.

Batista-de-buzunar-pentru-costum

Albastru, albastru, albastru

  • Tendinte: un albastru reînnoit în formã de indigo, pantaloni scurti cu model ( pana la baza genunchiului) si noduri de cravata versatile, cele care arata la fel de elegant cu o camasa in carouri la un grãtar, asa cum se întâmplã atunci când acestea sunt purtate pentru birou .
  • Cum sa te imbraci: Un mix intre o geaca sport si pantaloni este cel mai simplu mod de a imbraca. Regulile sunt simple: partea de sus sa fie mai închisã decât partea de jos . . Restul ramane la imaginatia ta.

Un aspect bun pentru sfârsitul primãverii si pentru vara este o bluzã sport albastru indigo peste pantaloni de bumbac albi. Încerca tonuri palide, delicate pentru camasi si tricouri polo si accesorii mici, cum ar fi cravata sau batista de buzunar.

 

Printuri si florale

  • Tendinte: pantaloni scurti cu printuri, în special printuri la scara micro
  • Cum sa te imbraci: Utilizeaza culori si imprimeuri îndrãznete sau culori maritime.

 

Încercati sa detii o cãmasã moderna cu imprimeu tropical în garderoba. Purtati imprimeuri florale pe propriul risc. Dacã esti un tip normal, atunci când vine vorba de stil, evita sa mergi pe super-trendy si opteaza, în schimb, pentru un imprimeu floral pentru buzunarul de la pieptul costumului sau gecii sport. A purta un print floral si sa fi masculin este usor, atâta timp cât culorile de bazã pe care le porti raman neutre – cum ar fi bleumarin, negru , gri sau chiar alb.

 

Cravate tricot

  • Tendinte: Actualizati hainele clasice din garderoba ta cu geci de ploaie colorate indraznet.
  • Cum sa te imbraci: Ideea unui blazer bleumarin nu iese din stil, dar proporția trebuie sã fie moderna, ceea ce înseamnã, în prezent, ca blazerul trebuie sa fie un pic mai scurt.

Cravata tricot va adãuga stil tinutei tale daca vine în culori de primãvarã precum un bleumarin nautic, albastru, aqua sau coniac.

 

 

 

 

Leave a Reply