Tim Cook este un om mandru

Artcole pretty

By

Tim Cook este gay! Aceasta propozitie merita un semn de exclamare la final. De ce? Tim Cook este in prezent CEO-ul gigantului american Apple. Este compania din Cupertino, California care produce celebrele iPhone si iPad. Totodata, Apple este considerata una din cea mai valoroase companii din lume.

In varsta de 54 de ani, nascut in Alabama, SUA, Tim Cook este primul om dintr-o companie foarte puternica, cu o popularitate crescuta si cu un nivel extrem de crescut de influenta. Acesta a facut dezvluirea despre orientarea sa sexuala printr-un interviu acordat publicatiei Bloomberg Businessweek.

tim cook este gayTim Cook este mandru ca este gay si considera ca acesta este unul din cele mai frumos daruri pe care i l-a facut Dumnezeu. CEO-ul Apple a mai dorit sa adauge faptul ca acest anunt vine sa ajute si persoanele care se simt singure sau se lupta cu propria persoana. El adauga ca, desi nu se considera un activist, doreste sa promoveze egalitatea, compromisul fiind chiar propria sa intimitate.

O compania atat de mare cu o popularitate ajunsa la cote maxime are in frunte o persoana gay. Parerea mea este ca acesta dezvaluire facuta de Tim Cook ajuta extraordinar de mult comnuitatea gay. Mai descrețește cateva frunti. Stirea cu dezvaluirea acestuia a facut inconjurul lumii si sunt sigur ca aceasta va schimba, poate doar cu un 1%, perceptia oamenilor despre ideea de barbat gay.

Mark Zuckerberg, CEO al Facebook, Satya Nadella, CEO al Microsoft, Bill Clinton, fostul presedinte al SUA, acestia sunt doar cativa care l-au laudat pe Tim Cook pentru curajul de a-si face coming out-ul in fata tutoror. Totodata, Tim Cook a fost considerat una dintre cele mai influente persoane gay din SUA conform revistei Out Magazine.

Astazi este ziua lui Tim Cook. Implineste 54 de ani. Datorita lui si curajului sau, o pagina din istoria comunitatii gay a fost scrisa si pusa la loc de cinste.

La multi ani, Tim Cook!

Leave a Reply