Tom Ford s-a casatorit cu Richard Buckley

Artcole pretty

By

Tom Ford este un om căsătorit. Designerul de moda și regizorul de film nascut in Texas a facut un anunt surpriza in timpul unui interviu acordat luni pentru un Apple Store din Londra. Acesta, in secret, s-a casatorit cu jurnalistul Richard Buckley, partenerul său de viata de peste 27 de ani.

Tom Ford este foarte sexy

“Richard, da, 27 ani, iar acum suntem căsătoriți, ceea ce este frumos”, a declarat acesta intr-un interviu video postat de Vogue UK. “Știu că aceasta (căsătoria gay) tocmai a fost făcută legal în Marea Britanie – ceea ce este grozav, dar ne-am căsătorit în Statele Unite.”, a declarat Ford, in varsta de 52 de ani, arătand publicului inelul său cu mândrie. Deși născuti americani, cei doi trăiesc în Londra, unde se afla sediul central al casei de moda Ford.

Tom Ford este sexy

Tom Ford nu a precizat unde sau când a avut loc nunta. Cei doi s-au întâlnit pentru prima oara la un spectacol de moda din anii 80′. Proaspati casatoriti au un fiu de un an, Alexander John Buckley Ford. Richard Buckley, in varsta de 66 de ani, este fost editor al revistei Vogue Hommes International.

Leave a Reply