Top 5 cei mai sexy jucatori de la World Cup 2014

Artcole pretty

By

Zilele astea … totul este despre fotbal. Google are un logo special pentru acest eveniment, toata reclamele au legatura cu fotbalul si, oriunde schimbi canalul, se vorbeste despre camponiatul mondial de fotbal. Si cum fotbalul este un sport practicat, in mare parte, doar de barbati … m-am gandit sa fac un top 5 cei mai sexy jucatori de la World Cup 2014.

 

 1. Tim Howard este un fotbalist american care evolueazã pe pozitia de portar la clubul englez Everton si la echipa naționala de fotbal a Statelor Unite. Nascut in New Jersey, in varsta de 35 de ani, el are o înălțime de 1.91, este căsătorit și are doi copii. tim-howard-sexy
 2. Salvatore Sirigu este un fotbalist italian care joacã pe postul de portar pentru clubul francez Paris Saint-Germain, cat si pentru echipa nationala a Italiei. El mãsoarã 1,92 m si 80 de kg.Salvatore-Sirigu-sexy1
 3. Yohan Cabaye este un fotbalist francez care evolueazã la clubul Paris Saint-Germain în Ligue 1 si la echipa nationalã de fotbal a Frantei. El are 28 de ani si o inatlime de 1.73 m .. si arata genial!
  Yohan Cabaye sexy fara tricou
 4. Aleksandr Kerzhakov este un jucator international ce joaca pe pozitia de atacant pentru clubul Zenit St. Petersburg, cat si pentru echipa nationala a Rusiei. El are 31 de ani si o inaltime de 1,76.
  Aleksandr Kerzhakov sexy
 5. Xabi Alonso este un jucãtor de fotbal spaniol, care evolueazã la clubul Real Madrid si pentru echipele natiionale ale Spaniei si Tarii Bascilor. El are o inaltime de 1,83, 32 de ani si joaca pe postul de mijlocaș.
  Xabi Alonso sexy

Sunt absolut sigur ca am ratat destul de multi jucatori sexy…insa doar cei 5 au ajuns pe short list-ul meu + gusturile nu se discuta :))

 

Voi ce jucatori sexy ati observat la World Cup 2014?

 

 

 

1 comentariu to Top 5 cei mai sexy jucatori de la World Cup 2014

  Leave a Reply