Transplantul de barba este la moda

Artcole pretty

By

Daca esti imberb sau nu esti destul de hipster, exista transplantul de barba. Aceasta tehnica ce tine de chirurgia estetica a devenit atat de populara incat un medic din New York a ajuns sa faca aceasta operatie de cel putin 3 ori pe saptamana.

Barbatii cu barba sunt al dracu de sexy. Si acum sunt peste tot. Cand am citit prima oara de acest lucru m-am amuzat, insa mi-am dat seama ca si barbatii au dreptul sa se cosmetizeze oleaca. Mai ales cand e vorba de a face o transformare de la banal la foarte aratos.

Operatie decurge prinn extragerea unor fire de par din portiunea din spate a capului si aplicarea unor grefe acolo unde se doreste ca barba sa apara. Chestia este ca treaba asta merge. Si tare ma bucur. Preturile vehiculate in State sunt intre 3000 si 7000 de dolari.

Eu am facut un mic de research online si am gasit o solutie mai la indemana. Turcia. Nu va pot spune care este exact pretul unul transplant de barba, insa uite aci un link spre clinica din Istanbul care face astfel de operatii -> click.

Si cum sunt mare fan al tipilor cu barba, mai jos se afla o galerie de imagini care ma fac sa fiu pro transplant de barba. :))

Leave a Reply