Tricourile pentru barbati

Artcole pretty

By

Tricoul pentru bărbați – un element indispensabil al garderobei care ajută la imagine .Pentru a purta un tricou în mod corespunzător trebuie să știți anumite lucruri .Există două tipuri principale de astfel de haine : clasic și sportiv.

 

Tricoul de bărbați clasic

Este cât mai simplu posibil și, în același timp, un element multifuncțional de îmbrăcăminte . Acesta este fabricat din materiale naturale și are diferite culori conservatoare ( alb , albastru ). Dacă are vreun element decorativ, acesta este mic și discret . Gulerul în versiunea clasică este prezent deoarece se presupune ca tricoul se va combina cu cămașa și cravata. Buzunarele, de multe ori, sunt absente. Ca o excepție, acestea pot avea un buzunar, dar acesta nu este proiectat pentru a transporta lucrurile .

Cu ce se poarta tricoul clasic ?

Răspunsul la întrebarea aceasta sta in intrebare. Acesta se poarta cu o cămașă in stil clasic sau alaturi de un costum clasic . Se recomanda să nu se poarte un astfel de tricou cu blugi, cu excepția cazului în care alegeti sa purtati un sacou pulover. Important: lungimea și stilul tricoului clasic nu sunt destinate pentru a fi purtat bagat in pantaloni.

 

Tricoul sport

Acest gen de tricou este in conformitate cu stilul sportiv. În acest sens , astfel de produse includ țesături grosiere, inclusiv denim . Vin cu desene de o mare varietate, vii și interesante . Pe aceste haine pot fi prezente elemente de fixare, nituri și alte elemente decorative .

Cu ce se poarta un tricou sport ?

Tricoul sport poate fi combinat cu multe lucruri , dar, in principal, merge cu blugi . Exista un număr mare de astfel de combinatii, iar ca regula importanta: culoarea din partea de jos ar trebui să fie mai închisă decât culoarea din partea de sus. Nu este recomandată, de asemenea, aceeași culoare pentru ambele elemente .Tricourile sport cu mâneci scurte merg bine cu pantaloni moderni, pantaloni scurți și șorturi .

Tricou barbatesc

 

Ce să cauti atunci când cumperi un tricou?

Pentru a găsi un tricou barbatesc bun pentru tine va trebui să acorzi atenție la următoarele elemente:
– Lungimea mânecilor . Materialul tricoului trebuie să fie lung pana a încheietura mâinii și sa nu depaseasca degetul mare ;
– Cusătura. Cusătura tricoului la umeri trebuie sa fie exact pe umăr si sa nu pice peste mana ;
– Gulerul . Între guler și gât trebuie să fie plasate unul sau două degete ;
– Lungimea tricoului. Poti testa daca lungimea tricoului este adecvata: atunci cand ridici mâinile în sus marginea tricoului nu trebuie să treaca de pantaloni .

 

Tricouri de marca sau nu? Ce să alegeți ?

Tricourile de marcă sunt de o calitate excelentă , dar nu sunt ieftine . Un tricou Dior sau Calvin Klein va costa de la 350-400 RON  în sus . Nu toți își pot permite să cumpere un produs de brand, insa poti cumpara un tricou bun și ieftin cu o singura conditie. Acesta trebuie să fie din țesături naturale .

 

 

 

Leave a Reply