Un alt documentar antigay

Artcole pretty

By

Din cand in cand, deseori doar pe Internet, mai apar documentare de propaganda. Am descoperit de curand un astfel de documentar care are ca subiect implicatiile comportamentului homosexual. Totul pe scurt: homosexualii sunt pedofili. Pentru efectul dramatic al acestei creatii: totul este pus in relatie cu Dumnezeu si cu religia. Evident, homosexualitatea este o boala psihica, iar aceasta boala face ca orice gay sa aiba un comportament deviant…si sa molesteze copii. Plus droguri, prostitutie, abuzuri, etc.

Daca vreti sa va distrati cu un documentar de propaganda antigay si, totodata, sa va minunati de prostiile pe care unii le gandesc ori le debiteaza…va invit sa urmariti cel mai socant documentar: Sodoma. :)) Si ca distractia sa fie completa: va rog sa cititi si comentarile romanasilor la acest documentar foarte socant…de mincinos.

Documentarul rusesc antigay “Sodoma” a intrat in atentia presei in momentul cand presedintele AFTAH, Peter LaBarbera, a ajuns pe aeroportul international din Calgany, Canada. El zbura de la Chicago si avea in posesia lui un DVD cu acest minunat documentar. Politia aeroportuara, dupa vizionarea unor pasaje ale documentarului, a decis sa confiste acest material sub acuzatia de incitare la ura pe baza orientarii sexuale.

Ce este AFTAH? Este acronimul de la Americans for Truth about Homosexuality, o organizatie care se ocupa cu divulgarea planurilor secrete facute de activisti gay. Totodata, aceasta mica adunatura de nebuni considera ca homosexualitatea poate fi vindecata.

Hai ca ne-am distrat si azi! :))

 

 

Leave a Reply