Val Chmerkovskiy la bustul gol!

Artcole pretty

By

Valentin “Val” Aleksandrovich Chmerkovskiy s-a nascut in Odessa, Ucraina. Dansatorul in varsta de 28 de ani este foarte cunoscut din cauza show-ului Dancing with the Stars, editia USA. Acesta participa in cadrul acestei emisiuni din sezonul 10, iar pe 17 martie a avut loc premiera celui de-al 18-lea sezon. Are o intreaga istorie alaturi de acest show. Iar faptul ca danseaza de atat de mult timp se vede…si cat de bine se vede!

Val Chmerkovskiy la bustul gol

Val Chmerkovskiy a fost fotografiat in timp ce pãrãsea studiourile din Los Angeles, California. Si pentru a se racori..a renuntat la tricou. Acesta a traversat parcarea in doar niste pantaloni de trening. Bucurându-se de atentia primita, cat si de soare, el a fãcut un semn de salut colegilor din studio de dans precum si fanilor aflati peste drum.

Val Chmerkovskiy la pieptul gol

Val Chmerkovskiy a oferit recent un interviu pentru Today unde a vorbit despre showul la care participa, cat si despre partenera sa de dans, fosta stea din Wonder Years, Danica McKellar. “Am aflat acum o sãptãmânã înainte de marele anunt si cu douã zile înainte m-am întâlnit cu Danica. Eram in bucãtãrie, ma uitam la SportsCenter când am primit telefonul, asa cã m-am simtit ca si cum am fost propus de cãtre NFL. ”

 

 

 

Leave a Reply