Yoga pentru barbati

Artcole pretty

By

Barbatii sunt mereu in cautarea de noi modalitati de a se mentine in forma. Cred ca daca ar trebui sa faci un top, cu siguranta yoga pentru barbati este unul din cele mai putin folosite mijloace de a-ti creste performantele. Majoritatea crede ca yoga inseamna doar streching. De fapt, yoga duce la creearea unui echilibru in organism prin dezvoltarea puterii si flexibilitatii. Acest lucru se realizeaza prin executarea unor pozitii, fiecare avand beneficii fizice specifice. Acestea se pot executa in succesiune pentru a incalzi bine corpul sau mai incet pentru a creste rezistenta si pentru alinierea perfecta a corpului.


Yoga iti lucreaza tot corpul

Nu multi stiu ca yoga nu iti lucreaza doar anumiti muschi, ci intreg corpul. Rezultate nu vor astepta sa apara caci sangele va circula mai mult si mai bine, ceea ce ajuta la pierderea in greutate si in tonifierea organismului. Vei observa, totodata, ca somnul tau se va imbunati semnficativ.

Yoga ajuta la detoxifierea organismului

In majoritatea claselor de yoga, temperatura din camera este ridicata. Acest lucru este intentionat in ideea in care trupul tau sa transpire foarte mult. Provcandu-ti corpul in a ajunge intr-o stare asemanatoare cu febra, vei incepe sa eliberezi toxine ceea ce duce la curatarea organismului de raceala si nu numai. Mancand sanatos in fiecare zi alaturi de yoga va duce la o stimulare a sistemului imunitar.

Energie si concentrare

Ca si mersul la sala zilnic sau participarea in activitati sanatoase, yoga pentru barbati va ajuta corpul in a avea energie pentru a face exercitii. Asadar, poti folosi yoga ca un complement ce te va ajuta sa atingi nivele noi de energie si de concentrare mentala.

Yoga ajuta la recuperarea musculara si importriva dureri

Daca te antrenezi deja de ceva timp, trebuie sa te fi incercat o febra musculara. Asta inseamna ca in muschii tai s-a acumulat o cantitate mare de acid lactic, iar yoga, prin exercitiile de intindere si de tensiune, ajuta la eliberarea acestui acid. Astfel, te vei recupera mult mai repede.

Yoga si viata sexuala

Ca si cand nu as fi dat suficiente motive deja, yoga poate deveni un intstrument util cand vine vorba de viata ta sexuala. Vei deveni mai flexibil, iar o mare diferenta se va observa in rezistenta si in performanta. Multe exercitii din yoga lucreaza nu numai muschii, ci si organele. Astfel fluxul de sange pentru anumite parti ale corpului va face ca partidele tale de sex sa dureze mai mult. Totodata, inima primeste un ajutor suplimentar cu ajutorul yoga, ceea ce se traduce ca vei obosi mult mai greu.

 

In concluzie, yoga pentru barbati nu este un moft. Nu pot categorisi yoga ca un sport, ci o modalitate de a te mentine în forma , un fel de meditatie sau chiar un stil de viata. Concentrandu-te pe respiratie si pe miscare, mintea ta se va relaxa. Te forteaza sa te gandesti la corpul tau si sa simti ceea ce se intampla cu el. Poate unul din cele mai importante lucruri pe care yoga te ajuta sa le indeplinesti este ca te face sa lasi deoparte toate problemele de zi cu zi.

Leave a Reply