Zac Efron la bustul gol pentru MTV

Artcole pretty

By

Zac Efron a castigat Best Shirtless Performance for That Awkward Moment la Premiile MTV Movie duminica seara… și pentru MTV a arătat si de ce a castigat acest premiu. Zac promisese deja pe Twitter ca daca va primi acest premiu in cadrul evenimentului prezentat de Rita Ora si Jessica Alba, el isi va da camasa jos pe scena in timp ce il va accepta. Si ne bucuram ca s-a tinut de cuvant!

Zac Efron la bustul gol

Zac Efron (nascut pe 18 octombrie 1987) este un actor american, cunoscut pentru rolul din High School Musical 1, 2 ,3 (în rolul lui Troy Bolton). A mai interpretat rolul tânărului Michael, în filmul 17 Again, rol ce l-a consacrat în topul tinerelor talente de la Hollywood. De asemene, Zac a jucat rolul principal în filmul Charlie St. Cloud, un rol destul de greu, dar reușit.

Zac Efron la pieptul gol

De altfel, incepand cu 16 mai, il veti putea urmari pe Zac Efron la bustul gol si pe marile ecrane. Atunci are loc premiera filmului Neighbors – Vecini de coşmar (2014). Filmul este regizat de  Nicholas Stoller (Forgetting Sarah Marshall, Get Him to the Greek, The Muppets) cu un scenariu scris de Andrew J. Cohen si Brendan O’Brien (producatori lui Funny People). Comedia prezinta un cuplu de tineri (Seth Rogen și Rose Byrne), care fiind arestați la domiciliu sunt forțați să trăiască alături de o casa plina de stundenti zgomotosi și respingători. Dave Franco și Christopher Mintz-Plasse, Lisa Kudrow și Jake Johnson, de asemenea, au roluri în comedia produsa de Universal Pictures.

 

 

 

 

Leave a Reply