Ziua ideala a unui barbat

Artcole pretty

By

Un nou studiu a dezvăluit motivul pentru care barbatii sunt atât de obsedati de sex. Cercetatorii au descoperit ca barbatii ar vrea sa faca petreaca 4 ore pentru a face sex si numai 3 ore si jumatate pentru lucru. Cel putin asa arata, in teorie, ziua ideala a unui barbat, conform unui studiu.

Cercetarile arată că bărbații vor, in medie, sa petreca patru ore și 19 minute pentru sex, trei ore și 36 minute pentru munca și alte trei ore si 22 minute pentru intalnirile cu prietenii sau pentru a petrece timp cu familia. Barbatii ar mai petrece două ore și 38 minute mâncând și bând și numai 29 minute pentru a se ingriji de aspect. De asemenea, studiul a constatat ca barbatii ar folosi timpul rămas din ziua ideala pentru dormit. 

Barbati Frumosi

Rezultatele au mai aratat ca unul din patru barbati a declarat ca întotdeauna încearcă să găsească noi modalități de a strecura mai multe experiențe în viața lor ocupata de zi cu zi.

70 la sută din respondenții de sex masculin au declarat că sunt dispuși să taie din numărul de prieteni pe care il au în cazul în care acest lucru le-ar oferi mai mult timp pentru a face diferite activități.

De asemenea, sondajul a relevat faptul ca o cincime dintre oameni încearcă să învețe o limbă nouă in timpul liber, iar 64 la sută considera că tehnologia modernă le-a permis să facă mai multe într-o zi. Aceastã nouã tendinta are legãtura cu miscorarea timpului dedicat activitatilor sportive. 38 la suta considera ca antrenamentele comprimate sunt la fel de eficiente ca si sesiunile de fitness lungi.

 

 

 

Leave a Reply